Alicante – Spanien

Lejligheden i Alicante ophører fra og med 2020. 

Adresse: Panorama Park, Urbanization Senorieo de Punta Prima, blok 8, lejlighed 4 B, 03180 Torrevieja (Alicante)

Lejligheden ligger i Alicante (Punta-Prima) på Costa Blanca-kysten. Lejligheden har plads til 5 personer. Den er opført i to plan hvoraf den ene er en tagterrasse med udsigt over middelhavet. Se mere på www.puntaprimapenthouse.com

Lejligheden har et større soveværelse (dobbeltseng) med indbyggede skabe og babyseng. Der er stue med sovesofa (til 2 personer). Køkkenalrum med al nødvendigt udstyr. Badeværelse med brusekabine og karbad. Mulighed for en soveplads vha. en madras på gulvet. En terrasse på hver etage, hvor den ene fungerer som et naturligt samlingssted, og den anden som lounge. Lejligheden har en fantastisk udsigt til oceanet og den skønne spanske by, der omkranser Punta-Prima. Langs den lokale strand finder man både vandre-promenader, små cafeer og hyggeligt restauranter.

Generelt ligger der rigtig mange dejlige spisesteder, mange inden for gåafstand, der med rette kan anbefales, enten langs strandene, hvor man tilmed får en fantastisk udsigt eller i byen, hvor der er masser af liv. Der er noget for enhver smag og man kan stort set vælge alt fra spansk til kinesisk, eller blot gribe en øl på en af de lokale barer, der viser fodbold og spiller musik. Supermarkederne er også værd at nævne, de tilbyder nemlig fantastiske spanske specialiteter til spotpris og friskfangede fisk, hevet direkte ind fra middelhavet. Ønsker man selv at stå for madlavningen, kan en rundtur i en af byens mange store supermarkeder bestemt anbefales. 

Prisen er 2.900 kr. pr. uge + 40 euro til slutrengøring.
Prisen er inkl. alle udgifter til el, vand og varme.

 

Hvis man ønsker tilkøb af enkelte dage i forbindelse med 1/2 uger, skal det laves personlig henvendelse til os.